Scherpe korting op Nescafé machines

Krijg nu 50% korting op huur of 30% korting op koop bij aanschaf van deelnemende Nescafé automaten. 

 

50% huurkorting op actiemachines + gratis counter top
Bij aanschaf van de Nescafé Fido of Nescafé Amato medium espresso op huurbasis krijg je 50% korting op de huur prijs. Daarnaast krijg j een gratis countertop display. 

 

30% koopkorting op actiemachines + gratis counter top
Bij aanschaf van de Nescafé Fido of Nescafé Amato medium espreso krijg je 30% korting op de koop prijs. Daarnaast krijg j een gratis countertop display. 

 

Nescafé Fido
Waar de vraag naar koffie échte pieken kent, komt de NESCAFÉ Fido uitstekend tot zijn recht. Met twee uitgiftepunten en een ruime lekbak zijn werknemers en bezoekers zonder onderbreking altijd snel verzekerd van een goede kop koffie. Bovendien bevat de NESCAFÉ Fido vernieuwde mixers die zorgen voor een betere in-cup kwaliteit. Met een 7-inch kleuren display laag gemonteerd is deze koffiemachine ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

 

Nescafé Amato Espresso Medium
De NESCAFÉ Amato Medium Espresso is uitermate flexibel. De machine is uitgerust met de metalen Swiss Made Braumann Brewer en het Flow water systeem wat een perfecte en uiterst stabiele koffiesmaak en beleving garandeert. Doordat de brewer tot 16 gram gedoseerd kan worden, is de machine geschikt voor dubbele uitgifte van espresso’s en lungo’s maar ook van melkvariaties zoals cappuccino’s en latte macchiato’s.

Deze actie loopt t/m 5 november