Service

04
Aug
Service

Sleutel Service

Niet altijd een vrijwilliger aanwezig op jouw club? Geen probleem, Van Zelst doet ook aan sleutelbeheer en plaatst alle producten op de juiste plek in de kantine.

05
Mar
Service

Van Zelst koffiedik retourservice

Maar liefst 84% van alle Nederlanders drinkt koffie. Gemiddeld 3,2 koppen per dag. Steeds meer organisaties kiezen voor duurzame én vers gemalen koffie. Maar wat gebeurt er met het koffiedik dat overblijft na het koffiezetten? In veel gevallen niets! Vind jij circulariteit belangrijk? En wil je koffiedik een tweede leven geven? Wij hebben dé oplossing.

05
Mar
Service

Van Zelst beker recycling service

Ieder jaar belanden in Nederland ruim 3 miljard kartonnen bekers bij het restafval. Een gemiste kans, want restafval wordt verbrand terwijl je van al dat karton heel goed nieuwe producten kan maken. Wij bieden een 100% circulaire oplossing voor kartonnen bekers.

22
Feb
Service

Professionele reiniging van je automaat

Een schone machine geeft de lekkerste koffie. Heb jij weinig tijd voor de wekelijkse grote schoonmaakbeurt van je koffieautomaat? Wij verzorgen professionele reiniging voor jouw automaten. 

22
Feb
Service

Altijd een goed gevulde vending automaat

Wil je jullie medewerkers en bezoekers naast een kop koffie ook voorzien van een drankje of snack, maar zelf geen omkijken hebben naar de verzorging? Dan is onze Vending Service een uitkomst.

05
Feb
Service

Hoe kan ik mijn koffiezetapparaat ontkalken en reinigen?

Ben je verantwoordelijk voor de koffiemachines op je werk, of enkel verantwoordelijk voor je koffiemachine thuis? Hoeveel machines je ook hebt te onderhouden, aan ontkalken ontkom je niet.