Servicemonteur Eindhoven

Fulltime Servicemonteur – Eindhoven

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons technisch team voor regio Rotterdam. Heb je nog geen ervaring maar wél affiniteit met techniek? Bij ons krijg je een interne opleiding tot servicemonteur. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, repareren en preventief onderhouden van koffieautomaten, maar we onderhouden ook frisdrank-, soep-, snoep-, water- en combinatieautomaten.

Je komt dagelijks bij onze klanten, dus het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent en onze klanten netjes en duidelijk te woord kan staan. Je geeft ook uitleg aan klanten over het gebruik en de schoonmaak van de automaten. Je verzorgt de jaarlijkse onderhoudsbeurten en zorgt voor een snelle en deskundige reparatie bij storingen. Als servicemonteur ben je een energieke en flexibele duizendpoot die zelfstandig en met verantwoordelijkheid werkt.

Je werkt in principe tussen 08:00 en 17:00, maar mocht er op het laatste moment nog een storing worden gemeld, dan kan het zijn dat je wat later klaar bent.

Je start jouw werkdag vanuit onze vestiging in Eindhoven of vanuit thuis.

Je  belangrijkste taken zijn:

 • Plaatsen en aansluiten van automaten bij de klant
 • Repareren van automaten bij onze klanten.
 • Serviceonderhoud: je verzorgt de jaarlijkse onderhoudsbeurten bij klanten met een technische serviceovereenkomst.
 • Weekend/storingsdienst, deze heb je ongeveer 5 keer per jaar.

Jouw profiel

Je bent met jouw vriendelijke persoonlijkheid een graag geziene gast bij onze klanten. Je bent leergierig, gestructureerd en stressbestendig Verder heb je: 

 • Affiniteit met techniek. Je krijgt van ons een interne opleiding en maandelijkse trainingen; 
 • Een B-rijbewijs;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

In ruil voor jouw inzet


In ruil voor jouw inzet bieden wij het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst een vast contract worden.
 • Salarisindicatie is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Bedrijfskleding
 • Auto van de zaak
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioensregeling, collectieve zorgverzekering, sportvergoeding, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Gezellige vrijmibo’s, ijsjes als het warm is, personeelsfeest, kennisavonden en een gezellig kerstborrel als jaarafsluiting.

Daarnaast hanteert VZA de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

Solliciteren en vragen

Enthousiast geworden? Dan vragen wij je te reageren door je (korte) motivatie en CV te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Michon Maas - Manager Technische Dienst. 

 

Bijzonderheden

Omdat VZA gelooft in de diversiteit en de kracht van uniek samengestelde teams, streven wij naar een weerspiegeling van de maatschappij. Wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren.


Van Zelst Automaten B.V.

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in 47 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Door ons hoofdkantoor in Eindhoven en onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen hebben we landelijke dekking. Onze klanten zijn divers, zo richten wij ons op klanten die actief zijn in het MKB-segment, gemeenten en ziekenhuizen en klanten in de sport, leisure en horeca. Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt.