Servicemonteur - Noord -Zuid Holland

Servicemonteur  - 40 uur (Noord-Zuid Holland)

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons technisch team voor onze vestiging Sassenheim die verantwoordelijk wordt voor hoofdzakelijk klanten en storingen in de regio Noord-Zuid Holland. Hou je van koffie? Heb je nog geen ervaring maar wél affiniteit met techniek? Bij ons krijg je een interne opleiding tot servicemonteur. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhouden, repareren en plaatsen van koffieautomaten, maar we onderhouden ook frisdrank-, soep-, snoep-, water- en combinatieautomaten.

Je komt dagelijks bij onze klanten, dus het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent en onze klanten netjes en duidelijk te woord kan staan. Je geeft ook uitleg aan klanten over het gebruik en de schoonmaak van de automaten. Je verzorgt onderhoudsbeurten en zorgt voor een snelle en deskundige reparatie bij storingen. Als servicemonteur ben je een energieke en flexibele duizendpoot die zelfstandig en met verantwoordelijkheid werkt.

Je werktijden liggen normaal gesproken tussen 08:00 en 17:00.

Je ontvangt dagelijks digitaal de planning vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven. Je start jouw werkdag voornamelijk vanuit huis, waarbij het kan voor komen dat je voor bepaalde werkzaamheden en/of bevoorrading eerst even naar de vestiging in Sassenheim moet komen.

Je  belangrijkste taken zijn:

 • Serviceonderhoud: je verzorgt de periodieke onderhoudsbeurten bij klanten met een technische serviceovereenkomst
 • Repareren van automaten bij onze klanten..
 • Plaatsen en aansluiten van automaten bij de klant
 • Weekend/storingsdienst, deze heb je ongeveer 5 keer per jaar. Ma- t/m vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur en zat- en zondag van 8.30 tot 21.00 uur.

Jouw profiel

Je bent met jouw vriendelijke persoonlijkheid een graag geziene monteur bij onze klanten. Je bent leergierig, gestructureerd en stressbestendig. Verder heb je: 

 • Affiniteit met techniek. Je krijgt van ons een interne opleiding en trainingen vanuit de leverancier; 
 • Een B-rijbewijs;
 • Je bent flexibel.

 

In ruil voor jouw inzet

In ruil voor jouw inzet bieden wij het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst een vast contract worden:
 • Een informele werkomgeving:
 • Salarisindicatie € 2.450,- tot € 3.000,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Telefoon/laptop
 • Zakelijke bedrijfswagen (Geen privé gebruik)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioensregeling, collectieve zorgverzekering, sportvergoeding, onkostenvergoeding en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • 1x per jaar personeelsfeest, koffietraining, en een gezellige kerstborrel als jaarafsluiting.

Daarnaast hanteert Van Zelst Automaten de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

Solliciteren en vragen

Enthousiast geworden? Dan vragen wij je te reageren door je (korte) motivatie en CV te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Marc van Sas - Manager Technische Dienst. 

 

Bijzonderheden

Omdat Van Zelst Automaten gelooft in de diversiteit en de kracht van uniek samengestelde teams, streven wij naar een weerspiegeling van de maatschappij. Wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren.

Van Zelst Automaten B.V.

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in 48 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Door ons hoofdkantoor in Eindhoven en onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen hebben we landelijke dekking. Onze klanten zijn divers, zo richten wij ons op klanten die actief zijn in het MKB-segment, gemeenten en ziekenhuizen en klanten in de sport, cultuur, vrije tijd en horeca. Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt.