Soep op het werk

Jullie kennen mij natuurlijk als Barista Bouwke die gek is op koffie, maar voor een soepje ben ik ook altijd in. Vooral tijdens deze koude dagen. Soep kan een heerlijk tussendoortje of energyboost zijn voor tijdens het werk. Een kleine warme knuffel kan nooit kwaad.

 

Een lekker tussendoortje

Of je nu gaat voor een lekkere Chinese tomaat, champignon crème of een tuinkruiden drinkbouillon, een eneryboost kan iedereen gebruiken. Daarbij kan soep als tussendoortje voorkomen dat je gaat snacken. Ook kan het een lekker alternatief zijn voor wie niet graag koffie of thee drinkt, maar wel van een warme drank wil genieten.


Duurzame soep

Wist je dat de soepen van Cup-a-Soup ook steeds vaker duurzaam zijn? Zo proberen ze de ingrediënten steeds meer te verduurzamen. Zoals de ingrediënten tomaat, asperges en uien. Ook zijn de soepen nu zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

 

Uitgebreid assortiment

Wil je Cup-a-Soup aanbieden aan jouw medewerkers? Dat kan. Cup-a-Soup biedt veel manieren om dit mogelijk te maken. Het is allemaal afhankelijk van de grote van jouw bedrijf. Zo kan je kiezen voor een automaat of drinkbouillons. Benieuwd naar het assortiment? Neem dan vooral een kijkje op deze pagina.