Sport, Recreatie en Leisure

BRANCHE SPECIFIEKE PRODUCTEN, AUTOMATEN EN DIENSTVERLENING

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

BETROUWBARE PARTNER MET EEN GOEDE SERVICE

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen de sport en recreatie branche. U wilt bijvoorbeeld een lekkere cappuccino of espresso kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Of u wilt uw sporters voorzien van een lekkere kop koffie of thee voor of na de wedstrijd. Van Zelst Automaten heeft voor elk moment een goede oplossing en wij denken graag mee om de koffievoorziening zo optimaal mogelijk in te vullen. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.

EEN LOKET VOOR ALLE FACILITAIRE BENODIGDHEDEN

Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op vaste leverdagen door onze eigen bezorgdienst.