De succesformule bakkers trots

Verassende Hoppe smaken
Met smaken variërend tussen Citrus, Blueberry -Cheesecake, Karamel Zeezout en Appel Kaneel heeft Hoppe met de nieuwe lijn Bakkers Trots een heerlijke afwisseling van smaken in huis. De Hoppe koekjes hebben een romig karakter met een verrassende brosheid. Door de variëteit in smaken zit er voor ieder een favoriet tussen waarvan genoten kan worden. Dit zorgt er ook voor dat u uw klanten kan blijven verrassen.

Kenmerkende verpakking

De verpakking is een echte blikvanger in iedere ruimte. De pot is transparant met een vrolijke subtiele sticker met de gebruikelijke informatie. De pot is voorzien van een hersluitbare draaidop waardoor waar door de koekjes lang vers blijven. Een klant hoef je niet snel teleur te stellen omdat elke pot afzonderlijk maar liefst 120 overheerlijke koekjes bevat.

Bakkers Trots & Fairtrade 
Bakkers Trots koekjes dragen allemaal de ‘Max Havelaar’ stempel. Dit houdt in dat ze volledig fairtrade zijn en dat met elke pot de boerenorganisaties in ontwikkelingslanden de mogelijkheid hebben om verder te kunnen groeien. Zij krijgen dan ook een eerlijke prijs voor hun product.

Koop nu uw favoriete ‘Bakkers Trots’ smaak en verras uw klanten met een heerlijk koekje.

• Verse en ambachtelijke uitstraling • Vier eigentijdse smaken: Citrus, Blueberry-Cheesecake
Caramel Zeezout en Appel Kaneel • Verpakt in stijlvolle potten • Fairtrade label