Transport

BRANCHE SPECIFIEKE PRODUCTEN, AUTOMATEN EN DIENSTVERLENING

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

DIENSTEN VOOR DE TRANSPORT SECTOR

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen de bouw en transport branche. Er is vaak behoefte aan snel een kop lekkere koffie, zodat uw medewerkers er weer tegen aan kunnen. Even op laden in de pauze of achter het stuur, Van Zelst Automaten heeft voor elk moment een oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.

KOFFIE VOORZIENINGEN IN DE TRANSPORT BRANCHE

Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op vaste leverdagen door onze eigen bezorgdienst.

ASSORTIMENT

In de bouw en transport mag koffie in de pauze niet ontbreken. Daarom is het belangrijk dat u voor een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking. En mocht uw automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst als het moet binnen 2 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.