Blog

23
Apr
Nieuws

Wijzigingen levertijden i.v.m. Koningsdag 2018

Op vrijdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. 

14
Mar
Nieuws

Samenwerking met Budels bier

Sinds 1 maart zijn wij trotse partner van Budels bier. Een veelzijdig en smaakvol biermerk. Budels is een innovatief merk 20 verschillende bieren, waarvan 10 biologische bieren waarvan...

13
Feb
Nieuws

Klimaatneutrale koffie breekt door

Klimaatneutrale producten zitten flink in de lift. In 2017 brak klimaatneutrale koffie door in het supermarktschap: het aandeel ‘klimaatneutraal’ steeg boven de 5% van de totale Nederlandse koffiemarkt.

09
Feb
Nieuws

Carnaval Geopend



Al onze vestigingen zijn met Carnaval geopend volgens de reguliere openingstijden. 

16
Jan
Nieuws

Nieuw: Fuze Tea

Nieuw: Fuze Tea

Fuze Tea. Dankzij de onverwachte smaak van thee-extracten, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

15
Jan
Inspiratie

Van cacaoboon tot chocoladedrank

Van cacaoboon tot chocoladedrank

Wist je dat het verhaal van cacao en chocolade al meer dan 4000 jaar geleden begon? Of dat cacao een belangrijke rol speelde als munteenheid bij de Maya’s en de Azteken?

03
Jan
Nieuws

O2Life trots partner van Made Blue

O2Life vindt het heel belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is.

18
Dec
Inspiratie

Hartverwarmende kerstkoffies

Het is al langer een trend om je kopje koffie om te toveren tot een heerlijk dessert. Tijdens de aankomende feestdagen kun je zowel koffieliefhebber als koffiehater verassen met een van onderstaande kerstkoffies.

05
Dec
Inspiratie

Nieuwe trend: Drink je koffie uit een donut!

Waarom je snack en koffie los van elkaar drinken als je het ook kunt combineren?

04
Dec
MVO

Hercertificering PSO trede 3

Hercertificering PSO trede 3

Met trots kunnen wij melden dat wij onze hercertificering hebben behaald voor het PSO-keurmerk trede 3. Van Zelst Automaten heeft laten zien dat de organisatie structureel werk maakt...