Blog

26
May
MVO

Stichting Kartini en Van Zelst

Van Zelst zet zich al jaren in voor Stichting Kartini. Stichting Kartini biedt een toekomst aan kansarme kinderen in en rond de stad Malang, Java, Indonesië.

19
May
Acties

Lamb Weston opstartactie 5+1 gratis

Bij aankoop van 5 dozen Lamb Weston frites 1 doos gratis.

13
May
Nieuws

Gesloten met Hemelvaart & Pinksteren

Op donderdag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Als je standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt je leverdag. Ook op maandag 1 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als je standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt je leverdag.

13
May
MVO

Onze Melange D’Or espressobonen opnieuw klimaatneutraal!

Onze Futuro Verde espressobonen hebben, net als het bedrijf van Zelst, al 5 jaar het certificaat  klimaatneutraal. Nu, mogen wij voor het 2de jaar op rij bijna ál onze Melange D’Or espressobonen 100% klimaat neutraal noemen. 

30
Apr
Nieuws

Hygiëne producten op een rijtje

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Wij hebben voor het gemak onze hygiëne producten verzameld zodat je in één oogopslag ons assortiment kunt zien. 

23
Apr
MVO

Jouw bestelling in een duurzame verpakking

26 miljoen verpakkingen gooien wij per jaar in Nederland weg. En als het zo doorgaat wordt dat bijna 27 miljoen in 2023. Deze berg afval heeft enorme impact op ons milieu. 

14
Apr
MVO

Van Zelst automaten opnieuw Klimaatneutraal

Wij mogen ons voor het 5de jaar op een rij klimaatneutraal noemen. En daar zijn we trots op. Maar wat betekent klimaatneutraal eigenlijk? En hoe kun je klimaatneutraal worden?

 

08
Apr
Nieuws

Openingstijden Koningsdag en Bevrijdingsdag

Op koningsdag en bevrijdingsdag zijn wij gesloten. Spoedbestellingen en reparaties worden uiteraard wel verzorgd.

02
Apr
Nieuws

5 belangrijke tips voor het schoonhouden en onderhoud van je koffiemachine tijdens COVID-19

Het voelt raar om over het onderhoud van je koffiemachine te beginnen in deze situatie. Wij doen dat toch, omdat je apparaat specifieke aandacht nodig heeft nu er weinig of geen koffie mee wordt gezet. En, ook belangrijk, als je het apparaat nog wel gebruikt, hoe hou je het dan virus-proof?

30
Mar
Nieuws

Verras je medewerkers met een Thuiswerk Pakket

Wil je jouw medewerkers ook een hart onder de riem steken en ze verassen met iets leuks? Ga dan voor een ''thuiswerkpakket'' of ''weekendoverlevingspakket''.