Certificaten

Van Zelst Automaten is Totaalleverancier voor bedrijven, horeca en instelllingen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen hebben wij een aantal col-md-6 certificaten waarmee onze klanten de zekerheid hebben dat onze kwaliteit, bedrijfsprocessen en logistieke processen conform getoetste criteria worden gerealiseerd en gecontroleerd. Hieronder vind je een overzicht van onze certificaten die je kunt downloaden.

Certificaat ISO 9001

 

ISO 9001 is een norm die aangeeft op welke wijze een organisatie zeker kan stellen dat zij:

  • Weet wat haar klanten van haar verwachten en eisen.
  • Voldoende middelen ter beschikking stelt om aan deze eisen te kunnen voldoen.
  • Haar dienst of product op de afgesproken wijze levert.
  • Continue controleert of er inderdaad aan de eisen is voldaan en waar nodig verbeteringen doorvoert.

Wil je ons kwaliteitsbeleid inzien? Je kunt dit aanvragen via info@zelst.nl

Download ons certificaat hier.

Certificaat ISO 22000

 

Onze ISO 22000 certificering bevestigd dat wij ons hele bedrijfsproces inzichtelijk hebben op het gebied van mogelijke gevaren voor de veiligheid van voedsel. 

Deze gevaren worden voorkomen door het hanteren van voorgeschreven procedures.

Download ons certificaat hier.

Certificaat 100% klimaatneutrale koffie

 

Waar duurzame koffie zich vooral richt op sociaal maatschappelijke, economische en milieu aspecten van de koffiehandel, richt klimaatneutrale koffie zich op het neutraliseren van de negatieve CO2-impact op ons klimaat.

Onze Melange d'Or koffiebonen zijn volledig klimaatneutraal gecertificeerd. Wij compenseren de CO2-uitstoot van deze koffie van Cradle-to-grave. Meer informatie hierover vind je hier.

Download ons certificaat hier.

Certificaat 100% klimaatneutrale organisatie

 

In samenwerking met de Climate Neutral Group hebben we de CO2-voetafdruk van Van Zelst in kaart gebracht. Door middel van het Cook Stove Project in Oeganda compenseren wij onze totale CO2-uitstoot. Meer informatie hierover vind je hier.

Download ons certificaat hier.

Certificaat PSO

 

Vanaf 1-12-2015 zijn wij een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Van Zelst Automaten niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in onze eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Sinds 2018 hebben wij zelfs trede 3 behaald van de PSO-ladder, hier zijn wij heel trots op. 

Download ons certificaat hier.

Certificaat BRITA Duurzaamheidsverklaring 

Wij zetten ons volledig in om ons afval tot een minimum te beperken. Wij werken samen met BRITA GmbH om gebruikte waterfilterpatronen te verzamelen zodat ze gerecycled kunnen worden. 

Download ons certificaat hier.