Blikjes frisdrankautomaat

Een frisdrankautomaat is ideaal om snel een koud drankje mee te nemen op de werkvloer of voor onderweg. Locaties waar veel mensen langskomen zijn ideaal voor het plaatsen van een frisdrankautomaat. Je kan dan denken aan de ontvangsthal bij een grote organisatie of een personeelskantine. Bij ons vind je verschillende soorten frisdrankautomaten met unieke eigenschappen, waardoor er altijd een geschikte automaat te vinden is voor jouw situatie.

De juiste frisdrankautomaat kiezen

In ons assortiment vind je Coca-Cola en Jaski frisdrankautomaten. Naast een automaat die enkel frisdrank op voorraad heeft, is het ook mogelijk om een apparaat te kopen of huren die ook zoetwaren aanbiedt. Door de twee temperatuurzones van een combinatie automaat worden de producten op de juiste temperatuur gehouden. Een losse snoepautomaat behoort ook tot de mogelijkheden. Benieuwd welke automaat het beste is in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Een frisdrankautomaat kopen of huren

Bij Van Zelst is het mogelijk om een frisdrankautomaat te kopen of huren. Het voordeel van het huren van een automaat is dat je geen aanschafkosten hebt. Daarnaast bieden wij bij de huur van een frisdrankautomaat ook altijd een servicecontract aan. Mocht er iets aan de hand zijn met het automaat dan komen wij langs om het op te lossen. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar! Uiteraard behoort het kopen van een frisdrankautomaat ook tot de mogelijkheden.

Altijd een goed gevulde automaat

Wil je jullie medewerkers en bezoekers ook voorzien van een koud drankje of lekkere snack, maar zelf geen omkijken hebben naar de verzorging? Dan is onze Vending Service een uitkomst. Samen met onze adviseur breng je de verwachte afname in kaart. De adviseur kiest de daarbij horende automaat. De automaat geeft via het gekoppelde telemetriesysteem aan wanneer verzorging nodig is. Zodra de voorraad onder de 75% dreigt te komen komt onze operator langs om de automaat bij te vullen. Benieuwd? Klik hier.

Servicecontract afsluiten

Het is erg vervelend als je frisdrankautomaat problemen vertoond. Het goed onderhouden van het apparaat is daarom erg belangrijk. Bij Van Zelst is het mogelijk om een servicecontract af te sluiten zodat deze regelmatig onderhouden wordt. Meer informatie over reparatie en onderhoud? Neem gerust contact met ons op!