Snoepautomaat

Met een snoepautomaat op het werk kunnen medewerkers en bezoekers genieten van een lekker tussendoortje om de trek te stillen. De automaten hebben ruimte voor een verschillend aantal producten, die je zelf volledig samen kunt stellen. Twijfel je wat de beste keuze is? Laat je dan door ons adviseren.

Lees meer

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Energiebesparend en duurzaam

Een van de voordelen van de snoepautomaten van Van Zelst, is dat deze energiezuinig zijn. De automaten zijn voorzien van een energie A label of een A++ label. De LED-verlichting bij de producten en in het toetsenbord zorgen niet alleen voor een mooie presentatie, maar zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. We bieden ook varianten aan met een extra energiebespaarmodus en extra isolatie in de verkoopruimte om onnodig koelen te voorkomen.

Snoep- en drankautomaat

Liever niet alleen maar snoep? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie vendingautomaat. De voorraad producten zal dan bestaan uit een combinatie van snoep en koude drankjes. Deze automaten hebben twee aparte temperatuurzones, zodat eten en drinken op de gepaste temperatuur worden uitgegeven. Daarbij kunnen de spiralen in de snoepautomaten in grootte aangepast worden. Hierdoor is het mogelijk om kleine en grote producten in dezelfde machine te plaatsen.

Snoepautomaat kopen of huren

Heb je interesse in het neerzetten van een snoepautomaat bij jou op werk? Bij Van Zelst heb je de keuze om een snoepautomaat te kopen of om er een te huren. Bovendien nemen wij ook graag de verzorging voor voorraadbeheer uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website of bel met een van onze medewerkers om direct antwoord te krijgen op al je vragen.

Altijd een goed gevulde automaat

Wil je jullie medewerkers en bezoekers ook voorzien van een koud drankje of lekkere snack, maar zelf geen omkijken hebben naar de verzorging? Dan is onze Vending Service een uitkomst. Samen met onze adviseur breng je de verwachte afname in kaart. De adviseur kiest de daarbij horende automaat. De automaat geeft via het gekoppelde telemetriesysteem aan wanneer verzorging nodig is. Zodra de voorraad onder de 75% dreigt te komen komt onze operator langs om de automaat bij te vullen. Benieuwd? Klik hier.