Koffiecorner

De koffiecorner. De plek om even op te laden, bij te praten, steun te geven, ideeën uit te wisselen, te lachen en misschien zelfs staand te vergaderen .

Hoe je de koffiecorner ook gebruikt, het is een centrale plek én het hart van je bedrijf, kantoor, werkplaats en werkplek. Hier ontstaan dingen en heerst ontspanning.

Een goed ingerichte koffiecorner geeft een boost!

Lees meer
Filteren

Producten 1-18 van 42

per pagina

Producten 1-18 van 42

per pagina

Wat heb je allemaal nodig voor je koffiecorner?

Bij ons kun je, naast de koffieautomaten zelf, ook terecht voor alles wat je nodig hebt voor in en rondom de koffieautomaat.

Een ruime keuze aan koffie én thee. Bekers, suiker, melk en extraatjes zoals koekjes, soep en cacao. Maar ook onderkasten voor een mooie look en schoonmaakproducten om ervoor te zorgen dat alles fris en schoon blijft.

Je bent bij Van Zelst op de juiste plek om van je koffiecorner een plek te maken waar je contact hebt met elkaar.

De Van Zelst werkwijze; duurzaamheid en inclusie

Wij doen er alles aan om goed met de wereld en de mensen daarop om te gaan. Duurzaamheid en inclusie zijn belangrijke pijlers voor ons. Al sinds jaar en dag. Het is dan ook erg gemakkelijk om met onze producten en diensten bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld.

Van Zelst opereert geheel CO2 neutraal en veel van onze producten, zoals koffie en thee, zijn al standaard duurzaam, biologisch en/of fairtrade. Wij steunen daarnaast ook lokale initiatieven. Lokale producten en diensten zijn duurzamer en zorgen voor werkgelegenheid in de regio. Een goed voorbeeld is onze samenwerking met de Wasven in Eindhoven. Zij branden speciaal voor ons de Melange D’Or Sidamo Ethiopie.  

Wij proberen ook bij te dragen aan meer inclusie. Voor ons betekent dat dat we mensen die een achterstand hebben opgelopen op de arbeidsmarkt ‘erbij willen trekken’. Dan doen we door in samenwerking met Ergon werkplekken aan te bieden. Weer mee kunnen doen in de maatschappij is iets wat we iedereen gunnen, maar is niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen.