Cafitesse koffiemachines

Heb je veel piekmomenten voor koffie? Of gewoon überhaupt veel medewerkers en klanten te bedienen? Dan is een Liquid Koffiemachine (ook wel Cafitesse genoemd) wellicht wat voor jullie. Binnen 8 tot 10 sec heb je een vers gezet kopje koffie. Geen lange rijen dus bij jouw koffieautomaat.

Bekijk hier ons assortiment of lees hieronder welke overwegingen je kunt meenemen in het maken van een keuze.

 

Lees meer

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Voordelen van Liquid Cafitesse Koffieapparaten

Liquid koffie wordt, net als vriesdroog koffie, met een koffieconcentraat bereid. Liquid koffie is daarentegen een vloeibaar concentraat. Het is de enige koffie die vloeibaar is voordat je hem zet.

Deze machines zijn net als vriesdroog machines erg snel en efficiënt. Je hebt geen koffieafval en nauwelijks onderhoud aan het apparaat.

Het verschil tussen vriesdroog en liquid koffie is met name de smaakbeleving. Wij raden je dan ook aan om te proeven. De prijs is ook een verschil. Cafitesse koffie is minder goedkoop dan vriesdroog. 

Hoe kies ik een liquid Cafitesse koffieapparaat?

Wanneer snelheid jullie belangrijkste wens is, dan kom je al gauw uit op vriesdroog of liquid. Daarna is het met name een kwestie van smaak en budget. De Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines zijn veel verkochte machines. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cafitesse excellence compact.

Hoeveel mensen er gebruik gaan maken van de machine is ook belangrijk. Wij hebben liquid Cafitesse automaten in verschillende groottes. Kijk rustig eens rond in ons assortiment.

Ben je niet zeker of de Cafitesse bij jullie past? Dan kun je onze koffiezoeker invullen. In drie stappen helpen wij je dan op weg naar de meest passende keuze voor jullie.

Wil je wat meer informatie of proeven? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Contact opnemen

Heb je interesse in een Cafitesse koffieapparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Laat dan een van onze experts contact opnemen voor meer informatie en advies, om te proeven of een offerte op maat.