Espressomachines

Hulp nodig?

Welke koffiemachine past bij jouw werkplek?

Vind binnen 1 minuut het perfecte apparaat.

Koffiemachine keuzehulp

Wil je je personeel en klanten elke dag laten genieten van een luxe koffie?
Dan is een espressobonen koffiemachine een uitermate geschikte keuze voor jou.

 

Lees meer

Producten 1-18 van 22

per pagina

Producten 1-18 van 22

per pagina

De Nederlandse koffiecultuur viert hoogtij en de espressomachine is stralend middelpunt. Deze machine is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het staat voor kwaliteit, smaak en luxe.
Met onze espressomachines trakteer je jezelf en anderen op die luxe espresso. Elke dag genieten dus.  

De werking van een koffiebonen machine

Een koffiebonenautomaat wordt ook wel een espressomachine genoemd. Dit komt doordat de koffie wordt bereid middels de espresso zetmethode. Espressomachines kunnen worden onderverdeeld in een volautomaat en een halfautomaat.
Onder een halfautomatische machine wordt een pistonmachine verstaan. Bij deze machine dien je per kopje, of twee kopjes, zelf de bonen te malen. Een halfautomaat vereist gespecialiseerde kennis en is niet zomaar door een ieder te bedienen. Hiervoor wordt in de regel een barista ingezet. Wij hebben deze machines niet in ons standaard assortiment. Hebt u interesse in een dergelijk apparaat, neem dan contact met ons op. Dan geven we u persoonlijk advies.
Bij een volautomaat koffiemachine maalt de machine de bonen zelf. Je hebt weinig kennis nodig om het apparaat te bedienen. Wij stellen het apparaat voor je af. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met het kiezen van de bonen. Deze apparaten zijn onderdeel van ons standaard assortiment.

Voordelen van een volautomatische koffiebonen machine

Naast het feit dat je jezelf, je medewerkers en je klanten of bezoekers de luxe van een espressobonen koffie aanbiedt, hebben onze automaten nog wat extra voordelen.

Het gemak

Makkelijk een goede espresso of koffievariatie.  Wanneer de bonen en het waterreservoir voldoende zijn aangevuld hoef je maar één knop in te drukken voor een volgend kopje. Op deze manier is het mogelijk om vele koppen koffie achter elkaar te zetten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Fusion Espresso voor het ultieme gemak.

Gebruiksvriendelijk

De espressomachines zijn zeer gebruiksvriendelijk en beschikken over een overzichtelijk display. Het is direct duidelijk hoe je een kop koffie, espresso, thee of misschien wel heel iets anders bereidt. Bij sommige machines kun je zelfs je kop koffie personaliseren en opslaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Omni Espresso.

Mogelijke variaties

Wij leveren ook apparaten met drankvariaties waarin een espressobonenmachine is geïntegreerd.  Een gewone koffie, Wiener melange, warme chocolademelk of zelfs soep behoren dan tot de mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Melange d'Or S-Pro.

Hoe kies ik een koffiebonenmachine?

Op basis van organisatiekenmerken en persoonlijke wensen kies je een apparaat dat aansluit bij jouw bedrijf of afdeling.

De eerste factor is het aantal variaties waar het apparaat over dient te beschikken. Wellicht is het handig om uit te zoeken wat de wensen zijn betreft een koffiezetapparaat. Wat wordt er gedronken? Enkel koffie? Of ook graag thee, cappuccino of warme chocolademelk?

Een andere factor is het koffiegebruik van jouw organisatie. Hoeveel medewerkers/klanten gaan er dagelijks gebruik maken van de koffiemachine? Wanneer het gaat om een groot aantal personen is het een eis dat de koffie snel gezet wordt, het apparaat over een groot waterreservoir en een grote opslag voor bonen beschikt. Zo hoef je niet bij elke 30 koppen de koffiebonen of het water bij te vullen.

Wanneer je alsnog verschillende espressomachines overhoudt, kan je je keuze baseren op het merk van de koffiemachine. Wellicht heb je een voorkeur voor een bepaald merk en kan je zo de keuze maken.

Met behulp van filters is het mogelijk om je zoekopdracht te verfijnen zodat het geschikte apparaat wordt weergegeven.

Contact opnemen

Heb je interesse in een espressoapparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Neem dan gerust contact op of laat een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.