Filter koffieapparaten

Op zoek naar een filterkoffiemachine?  Dan is het goed dat je bij ons terecht bent gekomen. Wij bieden filterkoffiemachines aan voor groot of klein gebruik, van je kantoorkeuken tot grote evenementen of buffetten.

 

Lees meer

Hulp nodig?

Welke koffiemachine past bij jouw werkplek?

Vind binnen 1 minuut het perfecte apparaat.

Koffiemachine keuzehulp

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Voordelen van filterkoffieapparatuur

Met een filterkoffieapparaat in je bedrijfskeuken zet je al gauw een paar koppen koffie tegelijk. De koffie wordt gefilterd en komt terecht in een thermoskan of airpot. De smaak van de koffie blijft lang goed in de thermoskan en blijft warm tot je volgende kop koffie.

Andere voordelen zijn een eenvoudige bediening en simpel onderhoud. Verder hoef je de meeste apparaten niet aan te sluiten op een waterleiding, dus je kan op elk gewenst moment en elke locatie genieten van je koffie.

Er zijn apparaten die een paar mensen bedienen en apparaten die wel 100 kopjes in één keer zetten.

Hoe kies ik een Filterkoffieapparaat?

Allereest is het belangrijk om na te gaan voor hoeveel personen je een apparaat nodig hebt. Zoek je een apparaat voor je bedrijfskeuken of voor een groot aantal mensen tegelijk?
De grote filterkoffie apparaten kunnen tot wel 100 kopjes vullen.

Sommige grote apparaten dien je aan te sluiten op een waterleiding, en zijn daardoor niet zomaar te verplaatsen. Het is dus goed om te bedenken hoe flexibel je wilt zijn met de plaats van het apparaat.

Verder heeft elk apparaat zo zijn bijzonderheden, zoals een koffie-is-klaar signaal en een signaal voor onderhoud zoals ontkalken. Maar ook digitale besturing bijvoorbeeld.

Voor de kleinere apparaten kunt u kiezen uit Melange d’Or, ons eigen merk, en Bravilor. Voor de grote apparaten voeren wij enkel Bravilor. En met een reden. Bravilor stelt, net als wij, jouw wensen centraal. Het doel is om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken om goede kwaliteit koffie te zetten.

Contact opnemen                                      

Heb je interesse in een filterkoffieapparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Neem dan gerust contact op of laat een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.