Fresh brew koffieautomaten

Op zoek naar dat vertrouwde Nederlandse filterkoffie momentje? Maar alleen wat sneller klaar? Dan is een freshbrew koffiemachine iets voor jullie. De freshbrew koffie lijkt qua zetproces en smaak het meest op filterkoffie, maar dan een stuk sneller.

Bekijk hier ons assortiment of lees hieronder welke overwegingen je kunt meenemen in het maken van een keuze.

 

Lees meer

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Voordelen van Fresh Brew koffieapparatuur

Een fresh brew machine maakt het mogelijk om grote hoeveelheden verse koffie te bereiden in een korte tijd en toch die herkenbare smaak en geur van filterkoffie ‘in huis’ te hebben. Filterkoffie heeft een echt eigen smaak. Veel van ons zijn groot geworden met filterkoffie. De herkenbare koffie van thuis.

De koffie kan individueel gezet worden. Er is dus altijd een kopje versie koffie en je gooit niets weg.
Een ander voordeel is dat de koffie relatief goedkoop is in vergelijking met koffie van andere automaten.

Voordat je kiest voor fresh brew is het goed om na te denken over het onderhoud en het afval. Net zoals bij espressobonenmachines en filterkoffie blijft er restafval achter. Het apparaat moet dus regelmatig schoongemaakt worden en het afval weggegooid worden.  

Hoe kies ik een Fresh Brew koffieapparaat?

Als je eenmaal uitgekomen bent op fresh brew, dan is de keuze voor een apparaat niet meer zo moeilijk. Wij hebben fresh brew apparaten van verschillende merken, zoals Melange D’or en Douwe Egberts. Het is wel altijd van belang om rekening te houden met het aantal mensen dat van de koffie gebruik gaat maken. Wij hebben meerdere maten apparaten. Kijk rustig eens rond in ons assortiment.

Ben je niet zeker van een keuze, wil je je wat meer oriënteren of ben je eruit maar wil je wel even proeven? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Contact opnemen

Heb je interesse in een fresh brew koffieapparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Laat dan een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.