Wanneer je af en toe een verse kop koffie wilt zetten, is een koffiepad of koffiecupmachine zeer geschikt. De apparaten zijn compact en eenvoudig te bedienen. Daarnaast zorgt het strakke design ervoor dat het er ook nog eens goed uitziet in de keuken of pantry van jouw organisatie of afdeling.

 

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Voordelen van koffiecup- en koffiepadapparaten

In tegenstelling tot andere koffieautomaten gebruik je enkel de koffie die je nodig hebt voor het zetten van je kop koffie. Je hoeft geen grote verpakking te openen maar gebruikt alleen een pad of cup. Er is geen verspilling.

De kwaliteit blijft goed. De cups en pads zijn lang te bewaren.
Daarbij is er een breed assortiment aan cups en pads beschikbaar in verschillende sterkten en aroma’s.

De apparaten hebben weinig onderhoud nodig en produceren weinig afval.

Hoe kies ik tussen een koffiecup- en koffiepadapparaat?

Kiezen tussen cups of pads heeft met name met beleving en persoonlijke voorkeur te maken.

In ons assortiment vind je de volgende keuzes.

Onze koffiecupmachines van L'OR (Douwe Egberts) en Illy zijn klein en serveren 1 kopje koffie per keer. Deze compacte en toch netjes uitziende apparaten zijn ideaal voor zzp’ers, start-ups, maar ook voor kleinere afdelingen/bedrijven.
Je kunt er een espresso, lungo of ristretto mee zetten. Wanneer je een cappuccino of latte macchiato wilt bereiden, zal de melk apart toegevoegd moeten worden. Melk opschuimen voor een cappuccino kan bijvoorbeeld met een melkopschuimer.

Onze koffiepadmachines zijn van Rombouts. Deze apparaten zijn een beleving op zich!
De machines hebben de uitstraling van een echte espressomachine en kunnen meerdere koppen tegelijk zetten. Ook beschikken de grotere machines over een stoompijpje, waarmee je melk kan warm maken of opschuimen.

Bekijk hier ons assortiment.

Contact opnemen

Heb je interesse in een koffiepad- of koffiecup apparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Neem dan gerust contact op of laat een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.