Vriesdroog koffieautomaten

Heb jij regelmatig veel klanten over de vloer? Staan jouw werknemers altijd in de rij bij de koffiemachine? Dan is een vriesdroog koffieautomaat een verstandige keuze voor jouw situatie.

 

Lees meer

Hulp nodig?

Welke koffiemachine past bij jouw werkplek?

Vind binnen 1 minuut het perfecte apparaat.

Koffiemachine keuzehulp

Producten 1-18 van 25

per pagina

Producten 1-18 van 25

per pagina

De instant koffiemachine is een populaire keuze. De snelheid, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van een vriesdroog koffie is de reden dat veel bedrijven kiezen voor een dergelijke machine.

Kiezen uit de diverse vriesdroog koffieautomaten

Kiezen uit de verschillende apparaten kan door de volgende kenmerken af te wegen.

In de meeste gevallen wordt een koffieapparaat aangeschaft op basis van het aantal personen die er daadwerkelijk gebruik van gaan maken. Afhankelijk van jouw situatie en keuze, is een zakelijk koffiezetapparaat bij Van Zelst geschikt voor 10 tot 100 personen.

Een volgende stap is te beslissen over hoeveel koffievariaties het apparaat dient te beschikken. Denk daarbij aan Cappucino, Mochacino of een Wiener Melange. Bekijk hier de mogelijkheden.

Het design van elk vriesdroog koffieapparaat is anders. Zo kun je kiezen voor een klein en compact apparaat met een eenvoudige knoppenbediening. Maar je kunt ook een stapje verder gaan en kiezen voor een veelzijdige machine met bijvoorbeeld een touchscreen en ledverlichting. 

Als laatste, of misschien voor jou als eerste, kun je kiezen tussen verschillende merken apparaten en koffie. In ons assortiment vind je apparaten van Melange d’Or, Nescafé en Douwe Egberts.

Contact opnemen

Heb je interesse in een instant koffieapparaat of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Neem dan gerust contact op of laat een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.

Daarnaast is dit apparaat makkelijk in onderhoud, laat het geen koffieafval achter en hoef je deze relatief weinig bij te vullen.

Bekijk hier ons assortiment of lees hieronder welke overwegingen je kunt meenemen in het maken van een keuze.