Vriesdroog koffiemachines

Heb jij regelmatig veel klanten over de vloer? Staan jouw werknemers altijd in de rij bij de koffiemachine? Dan is een vriesdroog koffieautomaat een verstandige keuze voor jouw situatie. Deze instant koffiemachines is een populaire keuze. De snelheid, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van een vriesdroog koffie is de reden dat veel bedrijven kiezen voor een dergelijke machine.

Daarnaast is dit apparaat makkelijk in onderhoud, laat het geen koffieafval achter en hoef je deze relatief weinig bij te vullen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een vriesdroog koffieautomaat.

Kiezen uit de diverse vriesdroog koffieautomaten

Wij helpen je graag met kiezen. Daarvoor kun je het beste eerst over de volgende 4 dingen nadenken:

  • Schaalgrootte; hoeveel mensen gebruiken de machine?
  • De zettijd van de machine. 
  • Koffievariaties; enkel koffie of ook cappuccino?
  • Het design

In de meeste gevallen wordt een koffieapparaat aangeschaft op basis van het aantal personen die daadwerkelijk gebruik gaan maken van de instant koffieautomaten. Afhankelijk van je keuze is een zakelijk koffiezetapparaat bij Van Zelst geschikt voor 10 tot 100 personen.

Een volgende stap is om te beslissen over hoeveel koffievariaties het apparaat dient te beschikken. Denk daarbij aan Cappuccino, Mochaccino of een Wiener Melange. Bekijk hier ons vriesdroog assortiment.

Het design van elk vriesdroog koffieapparaat is anders. Zo kun je kiezen voor een klein en compact apparaat met een eenvoudige knoppenbediening zoals de Nescafé Fusion Compact. Maar je kunt ook een stapje verder gaan en kiezen voor een veelzijdige machine met bijvoorbeeld een touchscreen en ledverlichting zoals de Melange d’Or Neo Instant .In bepaalde branches telt de uitstraling van het apparaat zwaarder mee dan in andere branches. Wanneer je veel afspraken met klanten op kantoor hebt, zal de uitstraling van de machine zwaarder meetellen dan wanneer de koffiemachine enkel voor jouw werknemers is.

Instant koffiemachine kopen of huren bij Van Zelst

Het kopen van een instant koffiemachine kan voor jouw bedrijf een hele investering zijn. Daarom is het ook mogelijk om de koffiemachines van ons te huren. Zo verspreid je de kosten over een langere periode.

Benieuwd naar de prijzen van één of meerdere apparaten? Je kunt online bij ieder apparaat een prijsopgave aanvragen. Wij nemen dan contact met je op om de aanvraag af te ronden. Nog makkelijker is het om contact op nemen of een persoonlijke afspraak te maken met één van onze verkoopadviseurs. Ze helpen je graag verder met een aankoopbeslissing en spreken de additionele mogelijkheden voor jouw koffiemachine graag met je door.