Leveringen

Alle bestellingen, groot of klein worden door ons zelf bij jouw organisatie bezorgd. Wij brengen de benodigdheden voor jouw kantine en koffievoorziening, niet alleen bij u aan de deur maar zetten het graag voor je in jouw keuken of opslagruimte. Voor deze service rekenen we geen extra kosten. Alle normale bestellingen worden franco geleverd.

Levering van food, non-food, dranken en vers producten

Met 7000 klanten in heel Nederland hebben wij een efficiënt routesysteem opgezet waarbij onze klanten vaste leverdagen hebben. Je krijgt bijvoorbeeld iedere week op dinsdag geleverd, dan kan je tot en met maandagmiddag jouw bestelling plaatsen. Dat kan online via onze website, telefonisch of per e-mail. De vaste leverdagen en de frequentie daarvan, worden in overleg bepaald.  

" Als je dringend iets nodig hebt, dan staan wij altijd voor je klaar! "

Van Zelst is een service groothandel. Wij begrijpen als geen ander dat je 7 dagen per week voorraad nodig hebt voor een goede bedrijfsvoering. Je kunt ons dan ook altijd bereiken voor situaties waarbij je producten nodig heeft, wij zorgen ervoor dat je niet zonder zit.

Levertijden

Ons assortiment bestaat uit meer dan 5000 producten, waarvan een groot gedeelte voorradig is. Niet gangbare producten kunnen een langere levertijd hebben; daarover zullen wij je informeren. We splitsen dan in overleg de bestelling zodat je niet hoeft te wachten op de rest van jouw bestelling. Het niet voorradige artikel wordt dan later nageleverd.

Bestelling afhalen

Je kunt bestellingen op afspraak afhalen bij onze vestigingen. Is het niet mogelijk jouw bestelling te leveren op de afgesproken leverdag of tijdstip dan kunnen we een nieuw levermoment overeenkomen.

Ons centrale distributiecentrum in Eindhoven heeft de grootste voorraad horeca producten en automaten, de overige vestigingen hebben een gangbare voorraad. Alle vestigingen krijgen dagelijks de voorraad aangevuld.

Leveren van automaten

De levering van koffie- en vendingautomaten gebeurt door onze eigen monteurs, die de automaat ter plekke installeren en samen met je testen. Waar nodig zullen zij je instrueren over het gebruik en de werking van de automaat. Voor aflevering worden automaten ingesteld en geconfigureerd door onze centrale technische dienst.

Levertijden

De levertijd van een automaat varieert tussen 1 dag en 6 weken, daarnaast worden automaten geconfigureerd en geinstalleerd. Wij zijn altijd bereid je te voorzien van een tijdelijke automaat.

Automaten afhalen

Je kan automaten alleen op afspraak afhalen bij onze vestigingen. Onze monteurs leveren en installeren automaten door heel Nederland.