Leveringen

Alle bestellingen, groot of klein worden door ons zelf bij uw organisatie bezorgd. Wij brengen de benodigdheden voor uw kantine en koffievoorziening, niet alleen bij u aan de deur maar zetten het graag voor u in uw keuken of opslagruimte. Voor deze service rekenen we niets. Alle normale bestellingen worden franco bezorgd.

Levering van food, non-food, dranken en vers producten

Met 7000 klanten in heel Nederland hebben wij een efficiënt routesysteem opgezet waarbij onze klanten vaste leverdagen hebben. U krijgt bijvoorbeeld iedere week op dinsdag geleverd, dan kunt u tot maandagmiddag uw bestelling plaatsen. Dat kan online via onze website, telefonisch of per e-mail. De vaste leverdagen en de frequentie daarvan, worden in overleg bepaald.  

" Als u dringend iets nodig heeft, dan staan wij altijd voor u klaar! "

Van Zelst is een service groothandel. Wij begrijpen als geen ander dat u 7 dagen per week voorraad nodig heeft voor een goede bedrijfsvoering. U kunt ons dan ook altijd bereiken voor situaties waarbij u producten nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u niet zonder zit.

Levertijden

Ons assortiment bestaat uit meer dan 5000 producten, waarvan een groot gedeelte voorradig is. Niet gangbare producten kunnen een langere levertijd hebben; daarover zullen wij u uiteraard informeren. We splitsen dan in overleg de bestelling zodat u niet hoeft te wachten op de rest van uw bestelling. Het niet voorradige artikel wordt gewoon later nageleverd.

Bestelling afhalen

U kunt bestellingen op afspraak afhalen bij onze vestigingen. Is het niet mogelijk uw bestelling te leveren op de afgesproken leverdag of tijdstip dan kunnen we een nieuw levermoment overeenkomen.

Ons centrale distributiecentrum in Eindhoven heeft de grootste voorraad horeca producten en automaten, de overige vestigingen hebben een gangbare voorraad. Alle vestiging krijgen dagelijks de voorraad aangevuld.

Leveringen van automaten

De levering van koffie- en vendingautomaten gebeurt door onze eigen monteurs, die de automaat ter plekke installeren en samen met u uitproberen. Waar nodig zullen zij u instrueren over het gebruik en de werking van de automaat. Voor aflevering worden automaten ingesteld en geconfigureerd door onze centrale technische dienst.

Levertijden

De levertijd van een automaat varieert tussen 1 dag en 6 weken, daarnaast worden automaten geconfigureerd en geinstalleerd. Wij zijn altijd bereid u te voorzien van een tijdelijke automaat.

Automaten afhalen

U kunt automaten alleen op afspraak afhalen bij onze vestigingen. Onze monteurs leveren en installeren automaten in heel Nederland.