Melange d'Or Sidamo Ethiopië Bio FT Arabica 1kg

Een perfect gebalanceerde koffie met een medium brandig. Bevat tonen van karamel en chocolade die zorgen voor een verassend karakter.

Prijs op aanvraag

Eenheid ZAK
  • Gratis bezorging
  • 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Al 45 jaar totaalleverancier voor werk en horeca
  • 100% klimaatneutraal
Meer informatie

De Melange d’Or Sidamo Ethiopië is een perfect gebalanceerde koffie. De medium brandig zorgt voor een fijn aroma en een vollere body. De koffie heeft fruitige aroma's en samen met de tonen van karamel en chocolade heeft de koffie een verassend karakter.

Wasven
Wasven brandt speciaal voor Melange d’Or de Sidamo Ethiopië. De branderij wordt gerund door vakmensen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen werken zij aan de verbetering van de leefomgeving van haar koffieboeren. De bonen zijn speciaal geselecteerd en worden direct fairtrade en biologisch ingekocht en verwerkt.

Klimaatneutraal
Het merk Melange d’Or is 100% klimaatneutraal. Klimaatneutraal betekent dat we niet langer een negatieve impact maken op het klimaat. Dat doen we door onze CO2-uitstoot te minimaliseren en wat er overblijft volledig te compenseren. Dit noemen we bewust genieten, met oog voor de toekomst.

Deze koffie wordt handmatig en met zorg gebrand en is supervers. In gesloten verpakking is de koffie tenminste 6 maanden houdbaar.

Wil je het bijzondere verhaal achter deze koffie weten, lees dan vooral deze blogpost. 

Kenmerken
Product Naam Melange d'Or Sidamo Ethiopië Bio FT Arabica 1kg
Art.nr. 1390043
Eenheid ZAK
Merk Melange d'Or
Keurmerk Biologisch, Fair Trade
Opslag locatie Kamertemperatuur
Allergenen Opvragen
Meer informatie