Melange d’or staat voor smaak met een gouden randje. Goede koffie en thee voor een eerlijke prijs, met oog voor de toekomst. Een merk met continu  aandacht voor duurzaamheid en waarbij we duidelijk zijn over herkomst, kwaliteit en impact.

Alles voor een complete koffiehoek speciaal voor MKB bedrijven, kantoor en verenigingen

Duurzaam & Klimaatneutraal

Melange d'or heeft een uitgebreid assortiment met biologisch en duurzame koffie. Ook kun je genieten van heerlijke Fairtrade theesoorten van Melange d'Or.

Klant aan het woord

Naast dat de prijs erg belangrijk is bij een aanbesteding, geeft Janette aan dat er ook zoiets is als service. “En die is gewoon heel goed.” Dat weegt enorm mee. “Iedereen met wie wij contact hebben bij van Zelst, heeft hart voor de zaak en hun klanten. Niets is teveel. Een echte familiecultuur”, geeft Janette aan

De Meeuw levert een breed scala aan flexibele huisvestingsoplossingen in diverse markten: Zorg, Onderwijs & Overheid, Bedrijfsleven en Wonen. Het unieke van De Meeuw is dat ze modulair bouwen.

Lees meer

Hulp nodig?

Welke koffiemachine past bij jouw werkplek? Vind binnen 1 minuut het perfecte apparaat.

Koffiemachine keuzehulp

Wil je meteen contact, een offerte of iemand die je advies geeft, kan dat natuurlijk ook. Er is altijd een koffie-expert of vestiging met showroom bij jullie in de buurt of bereikbaar.