NESCAFÉ

It all starts with a NESCAFÉ…

Een kop koffie is vaak het begin van iets moois. Een nieuwe start, nieuwe ideeën of gewoon een fijn gesprek met collega’s op het werk. Oftewel, het drinken van een kop koffie is verbonden met de fijne momenten in ons leven. NESCAFÉ biedt dan ook koffie voor elke gelegenheid.

young people drinking coffee

Totaal koffie concept

Hoe verschillend ondernemingen ook zijn, zo gelijk zijn ze als het gaat over goede koffie op het werk. Van het eerste kopje voor de vroege vogels, tot de laatste voor de night shift. NESCAFÉ begrijpt dat koffie belangrijk is voor uw mensen. Net als dat uw mensen belangrijk zijn voor de onderneming.

NESCAFÉ is de partner van werkend Nederland en levert al tientallen jaren koffieconcepten aan bedrijven en instellingen in tal van branches. En voor elke koffiebehoefte biedt NESCAFÉ passende oplossingen. Dit betekent in de praktijk dat u de beste koffie ingrediënten duurzaam geproduceerd krijgt. Daarnaast kunt u kiezen uit een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines en heeft u de persoonlijke service van Van Zelst altijd dichtbij.

Wanneer behoeften van uw klanten veranderen, beweegt u als ondernemer mee. Dat begrijpt NESCAFÉ als geen ander. Met 80 jaar ervaring weet NESCAFÉ haarfijn wat koffiedrinkers tegenwoordig graag drinken. NESCAFÉ heeft dé kennis en expertise op het gebied van instant koffie. Daarnaast biedt NESCAFÉ een ruime keuze uit vers gebrande koffiebonen. Deze blends zijn met uiterste verzorging geselecteerd en in de Nederlandse markt gebracht na zorgvuldige smaaktesten. NESCAFÉ biedt dus een totaal koffie concept, exclusief voor de zakelijke markt.

koffie bonen

NESCAFÉ in de wereld – visie op duurzame koffie

NESCAFÉ is het grootste koffiemerk ter wereld waarbij elke seconde er wereldwijd maar liefst 5.500 koppen NESCAFÉ worden gedronken. NESCAFÉ hecht er dan ook belang aan dat de koffie en cacao worden geproduceerd met respect voor zowel mens als milieu.

 Goede koffie begint bij de oorsprong. Een beter leven voor koffieboeren en een betere kwaliteit koffie – dat is het doel van Grown Respectfully. NESCAFÉ werkt samen met koffieboeren en partners als Rainforest Alliance om te zorgen dat koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete koffie. Nu en in de toekomst. Grown Respectfully richt zich op drie pijlers: verantwoorde landbouw, verantwoorde productie en verantwoorde consumptie. Dat doet NESCAFÉ door in 20 koffieproducerende landen koffieboeren te ondersteunen met het leveren van nieuwe gewassen, het onderling delen van kennis, het helpen runnen van winstgevende boerenbedrijven en toegang tot betere materialen en gereedschap. Zo werkt NESCAFÉ samen om de toekomst van koffie veilig te stellen. En kunt u op het werk blijven genieten van de lekkerste koffie.

grown respectfully