Ons verhaal

SERVICE

Service is het kernwoord van ons verhaal. Wij willen niet enkel een product verkopen, we willen een dienst verlenen. Een relatie opbouwen. Zoals een bakje koffie ook kan doen.

Henk en Francien van Zelst, onze oprichters, vonden het belangrijk niet enkel koffieautomaten en koffie te verkopen. Samen stonden ze 365 dagen van het jaar klaar voor hun klanten met advies en technische service. Zij wisten al dat de relatie met je klant belangrijk is én tot in de details weten wat je verkoopt. Dat voorbeeld volgen we nog steeds!

LANDELIJKE GROEI

Door de jaren heen heeft dit gezorgd voor landelijke groei van ons bedrijf. En werd ook ons assortiment uitgebreid. Onze klanten gaven aan, dat ze naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten. Denk daarbij aan dranken zoals fris en bier en aan food en non-food producten, zoals alles voor de vrijmibo en schoonmaakmiddelen.

Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca.

NIEUWE GENERATIE

Inmiddels hebben Henk en Francien het (roer)stokje overgedragen aan hun zoon Maarten. Zij dragen een groeiend bedrijf over met een DNA voor Service, een hart voor sociale lokale projecten en een bewustzijn over duurzaamheid. Maarten zet dit alles nu met volledige toewijding door. We noemen dit bewust handelen. En voor jullie betekent dit bewust genieten.

Welkom bij onze toekomst.


Onderdeel worden van onze toekomst? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of kijk eens rond in ons assortiment.