Over ons

Bedrijfsinformatie

Van Zelst Automaten heeft meer dan 7000 klanten in Nederland en deze worden door meer dan 90 medewerkers uitstekend verzorgd, waarbij een tevreden klant centraal staat. Het hoofdkantoor en centraal magazijn is gevestigd te Eindhoven. De inkoop wordt gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor. Alle vestigingen hebben een eigen magazijn, logistiek, verkoopkantoor en technische dienst zodat snel lokaal op vragen en storingen gereageerd kan worden.

Van Zelst is aangesloten bij de Horeca Food Group (HFG). Een samenwerkingsverband van onafhankelijke (horeca) groothandels. De kracht van de HFG zit in gezamenlijke inkoop, warehousing en logistiek. De directie van Van Zelst is lid van het bestuur van de HFG.

Van Zelst is aangesloten bij de VIDA. De Vida is een brancheorganisatie van leveranciers op het gebied van automaten. Van Zelst is samen met andere leveranciers, zoals Coca-Cola, Nestlé en Douwe Egberts, lid van VIDA om gezamenlijk verantwoord gebruik van automaten te bevorderen waarbij gezondheid en veiligheid voorop staan. 

Motto

Het motto binnen het bedrijf is al tientallen jaren: "Een dag zonder goede koffie is een verloren dag!"

Erkende dealer

Van Zelst is sinds de jaren 70 erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Als erkend of preferred dealer geeft de fabrikant aan dat je bedrijfsvoering voldoet aan de kwaliteit en continuïteit die de fabrikanten en hun klanten verwachten. Hieronder staat een overzicht van de dealerschappen van Van Zelst Automaten.

Nescafé en Nestlé Professional Total Solution Provider 

Van Zelst Automaten BV en Nestlé Professional hebben in voorjaar 2013 de 30-jarige relatie gevierd/beklonken in de vorm van een vernieuwde intensieve samenwerking. Vanaf nu werkt Van Zelst in Nederland als Total Solution Operator en daarmee behoort het vanaf heden tot een internationale groep van Total Solution Operators. De samenwerking betekent onder andere dat Van Zelst de beschikking krijgt over de innovatieve concepten NESCAFÉ Alegria en NESCAFÉ Milano en zij deze in Nederland kan aanbieden.

Deze koffieconcepten bieden een kwalitatieve oplossing voor iedere vraag uit de markt. De complexe vragen die koffieliefhebbers dagelijks stellen aan facilitair managers en horeca ondernemers worden vanaf nu eenvoudig beantwoord door de samenwerking tussen Nestlé Professional en Van Zelst. De samenwerking is gebaseerd op het bereiken van synergie om de koffieliefhebber keer op keer de allerbeste kop koffie te bieden, nu en in de toekomst.

Deze nieuwe samenwerking betekent dat zowel de klant als Van Zelst altijd zullen profiteren van de nieuwste internationale innovaties op het gebied van machines, ingrediënten en service. Het MORE support programma dat een uitgebreid pakket van technische- en commerciële ondersteuning levert ziet, Van Zelst als grote toegevoegde waarde. 

Douwe Egberts Official Dealer 

Voor verkoop, onderhoud en reparatie van Douwe Egberts koffieautomaten, koffie en toebehoren hebben wij een landelijk dekkend netwerk met vijf vestigingen in Noord, Midden en Zuid-Nederland. Als geautoriseerd en preferred Douwe Egberts dealer werken wij altijd met gecertificeerde monteurs, gebruiken wij originele Douwe Egberts onderdelen en zijn wij up-to-date met de nieuwste techniek van uw Douwe Egberts koffieapparatuur. Wij bieden u een prima garantie op elke onderhoudsbeurt en we voeren ook preventief onderhoud uit. Als prefered DECS dealer staan wij zeven dagen per week klaar om uw koffieapparatuur in perfect werkende staat te houden en u te voorzien van alle benodigdheden voor een perfecte koffievoorziening.

Certificering

Van Zelst Automaten is PSO, ISO 9001, ISO 22000 en Klimaatneutraal Gegarandeerd gecertificeerd.