Ontdek de verhalen van onze klanten

Cure Afvalbeheer

Onze samenwerking met Cure is een bijzondere. Het is namelijk een samenwerking waarbij duurzaamheid en sociaal ondernemen perfect samensmelten. Wij wilden Cure dus heel graag spreken over deze samenwerking, waarom ze voor van Zelst kozen en waarom wij zo blij zijn met Cure als klant.

Lees verder

Foto: Base Photography

Kiosk de Leemcule

Kevin is sinds een paar maanden eigenaar van Kiosk de Leemcule. Hij werkt al sinds zijn 14e in de horeca en wilde ‘later’ graag een eigen zaak. Toen de Leemcule te koop kwam te staan greep hij zijn kans. Samen met zijn moeder, die ook vroeg al begon in de horeca, runt hij de kiosk met 5 a 6 medewerkers.

Lees verder

Lumens

Onze samenwerking met Lumens gaat al erg lang mee. 30 jaar zelfs! En dat is nog niet alles. De man met wie ik spreek, Theo van den Hoogen, werkt al 35 jaar met van Zelst. En nog steeds doen we het goed samen. Je zou kunnen zeggen dat we een koralen huwelijk vieren. En dat is niet meer zo gewoon vandaag de dag.

Lees verder

De Meeuw

De toekomst. Wat roept dat op? Wat hebben we nodig in de toekomst? En, wat heeft de toekomst van ons nodig? Dat zijn vragen die de Meeuw en van Zelst gemeen hebben.

Lees verder

H3O

Bij H3O (Opvang en Onderwijs) in Dordrecht liep het contract met de huidige koffieleverancier af. Marloes deed wat een goede facilitair manager zou doen en bekeek dit als een kans om eens rond te kijken.

Lees verder