Ontdek de verhalen van onze klanten

Cure Afvalbeheer

Onze samenwerking met Cure is een bijzondere. Het is namelijk een samenwerking waarbij duurzaamheid en sociaal ondernemen perfect samensmelten. Wij wilden Cure dus heel graag spreken over deze samenwerking, waarom ze voor van Zelst kozen en waarom wij zo blij zijn met Cure als klant.

Lees verder

Foto: Base Photography

Pret Inn Malden

Wie wil nou geen samenwerking met een klant waar Pret in de naam zit? Dat dachten wij ook. Onze relatie met deze te gekke binnenspeeltuin voor kinderen t/m 12 jaar is dan ook zeer pret-tig te noemen.

Lees verder

DZB Gemeente Leiden

DZB is het arbeidsbureau van de Gemeente Leiden. Zij verbinden werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt met werk (onder andere bij de gemeente zelf) en werkgevers. Een concept waar Van Zelst zeer bekend mee is.

Lees verder

Het Wasven

Hetzelfde DNA; Groendomein het Wasven en koffieleverancier Van Zelst

Hoe kan ik beginnen of méér doen? Is vaak de vraag als het om duurzaamheid en sociaal bijdragen gaat.

Lees verder

Berkhout en Bij Kato

Ik spreek deze keer met Doreen van den Berkmortel. Haar familie runt al bijna 4 decennia Varkenshouderij Berkhout in Sint Oedenrode (Noord-Brabant). En 30 jaar daarvan werken wij al samen!

Lees verder

Gemeente Eindhoven

Onze samenwerking met de gemeente Eindhoven is ontstaan uit de aanbestedingsprocedure: Best Value Procurement (BVP). BVP is een inkoopfilosofie die uitgaat van het realiseren van de hoogste waarde.

Lees verder

Kiosk de Leemcule

Kevin is sinds een paar maanden eigenaar van Kiosk de Leemcule. Hij werkt al sinds zijn 14e in de horeca en wilde ‘later’ graag een eigen zaak. Toen de Leemcule te koop kwam te staan greep hij zijn kans. Samen met zijn moeder, die ook vroeg al begon in de horeca, runt hij de kiosk met 5 a 6 medewerkers.

Lees verder

Lumens

Onze samenwerking met Lumens gaat al erg lang mee. 30 jaar zelfs! En dat is nog niet alles. De man met wie ik spreek, Theo van den Hoogen, werkt al 35 jaar met van Zelst. En nog steeds doen we het goed samen. Je zou kunnen zeggen dat we een koralen huwelijk vieren. En dat is niet meer zo gewoon vandaag de dag.

Lees verder

De Meeuw

De toekomst. Wat roept dat op? Wat hebben we nodig in de toekomst? En, wat heeft de toekomst van ons nodig? Dat zijn vragen die de Meeuw en van Zelst gemeen hebben.

Lees verder

H3O

Bij H3O (Opvang en Onderwijs) in Dordrecht liep het contract met de huidige koffieleverancier af. Marloes deed wat een goede facilitair manager zou doen en bekeek dit als een kans om eens rond te kijken.

Lees verder

Voetbalvereniging DBS Eindhoven

Deze keer spreek ik met Saskia. Zij is de uitbater van de horeca bij voetbalvereniging DBS in Eindhoven. En dat is de afgelopen 2 jaar natuurlijk niet makkelijk geweest. Door corona vielen veel sport- en horeca activiteiten stil en was het vooral overleven.

Lees verder