Reparatie en onderhoud

 

Het onderhoud van je automaat kun je gemakkelijk uit handen geven aan ons. Wij kennen onze machines op ons duimpje en houden je apparaat zo lang mogelijk als nieuw. Minder zorg om iets waar je wellicht geen kaas van hebt gegeten dus.

Hoe werkt het onderhoud van mijn automaat?
Koop of huur je een automaat bij ons, dan kun je daarbij een Technisch Service Contract (TSC) afsluiten. Met een TSC heb je geen omkijken meer naar je koffieautomaat en nog belangrijker, nooit onverwachte extra kosten!

Wij maken een onderhoudsplan en bezoeken periodiek je locatie. Mocht je dan toch onverhoopt een storing of defect hebben rekenen wij geen voorrijkosten en zijn reparatie plus eventuele onderdelen geheel gratis.
De kosten van een Servicecontract hangen af van het type automaat of automaten.

Ik wil geen servicecontract. Hoe werkt het dan als ik een storing heb?
Wil je geen servicecontract, dan kunnen wij je ook gewoon helpen met storingen en reparaties.

De kosten bij reparatie of het verhelpen van een storing  zonder servicecontract zijn de volgende; We berekenen €95,00 voorrijkosten, het uurloon (€95,-) van onze monteur en de kosten van eventuele onderdelen bij reparatie. Tijdens avond- en weekenduren, of feestdagen, berekenen we een toeslag.

Mijn apparaat geeft een storing. Wat nu?

Tijdens kantooruren
Het makkelijkst en het snelst is om ons Service aanvraag formulier in te vullen. Zo kan een monteur voorbereid contact met je opnemen en waar mogelijk op afstand te helpen. Anders wordt er een afspraak gemaakt.

Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Dan zullen we, samen met jou, proberen de storing te verhelpen. Lukt dit niet, dan kan je meteen een afspraak maken met een monteur.

Buiten kantooruren; alleen SPOED
Heb je spoedeisende storing of reparatie? Bel dan 040-2914700 en laat een bericht achter met je naam, telefoonnummer, automaat merk/type en een omschrijving van de situatie. Onze storingsmonteurs bellen je zo spoedig mogelijk terug. De storingsdienst is 365 dagen per jaar van 08:00 uur tot 21:00 uur beschikbaar. Ook 366 dagen, om de 4 jaar dan ;)