Showrooms

Bezoek één van onze showrooms in Nederland

Ben je benieuwd hoe de koffie smaakt uit een specifieke koffieautomaat? Wil je weten hoe een frisdrankautomaat functioneert of welke zoetwaren in een snoepautomaat passen?

Breng dan een bezoek aan één van onze 5 showrooms in Nederland. De showrooms in Eindhoven, Roosendaal, Sassenheim, Assen en Tiel (alleen op afspraak). tonen je de diverse automaten uit ons automaten assortiment zoals koffieautomaten, frisdrankautomaten, snoepautomaten, combinatie-automaten en soepautomaten. Tevens vindt je een overzicht van ons horecagroothandel assortiment.

Kom langs of maak een afspraak

De showrooms zijn iedere werkdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt vrij binnenlopen maar als je vooraf belt voor een afspraak kunnen wij ervoor zorgen dat een specifieke automaat voor je klaar staat. Je kunt dan ook aangeven welke soorten koffie of horeca producten je zou willen proeven en uitproberen. Op afspraak kan je ook buiten de bovengenoemde openingstijden in onze showrooms terecht. Je kunt ook een kijkje in onze digitale showroom van Eindhoven kijken:

 

Afspraak informatie


Bezoek adres