Veilig winkelen

Online inkopen is gemeengoed geworden vanwege het gemak en de snelheid. Bij Van Zelst Automaten kan je altijd online, via de bestelportal (24 uur per dag) én telefonisch (tijdens kantooruren) uw bestellingen doen. Graag geven wij je tips om veilig online te winkelen. 

Veilig surfen doe je zo

Computerbeveiliging

Zorg dat jouw computer goed is beveiligd. Een virus of spyware kan proberen om betalingsgegevens te achterhalen of de betaling om te leiden.

Kies een sterk wachtwoord

Gebruik ook bij het aanmaken van een klantaccount voor online winkelen een sterk wachtwoord. Kies daarnaast ook een uniek wachtwoord. Mocht de winkel onzorgvuldig met uw gegevens omgaan dan zijn jouw andere online accounts veilig. Ook adviseren wij nooit overal hetzelfde wachtwoord voor te gebruiken.

Sla geen gegevens op

Het lijkt handig: betalingsinformatie door de winkel of jouw browser op laten slaan. Toch is dit een veiligheidsrisico. Virussen controleren opgeslagen informatie in jouw browser op creditcard informatie.

Deel geen gegevens

Jouw logingegevens zijn persoonsgebonden. Hiermee kunnen we achterhalen wie welke transacties heeft uitgevoerd. Heb jij voor collega’s aanvullende logingegevens nodig? Vraag deze dan aan.

Controleer de identiteit

Dit zijn onze bedrijfsgegevens

Naam ondernemer: Van Zelst Automaten B.V.
Vestigingsadres: Looyenbeemd 1 te EIndhoven
Telefoonnummer: 040-2914700
E-mailadres: info@zelst.nl
KvK-nummer: Eindhoven 17073885
Btw-identificatienummer: NL806361049B01
Aangesloten bij: Horeca Food Group, Vida

Controleer de reputatie

Doe je een eerste aankoop bij Van Zelst? Lees dan de recensies en ervaringen van andere kopers en referenties van klanten. Zo krijg je een indruk van onze betrouwbaarheid.