Veilig winkelen

Online inkopen is gemeengoed geworden vanwege het gemak en de snelheid. Bij Van Zelst Automaten kunt u altijd online, via de bestelportal (24 uur per dag) én telefonisch (tijdens kantoruren) uw bestellingen doen. Graag geven wij u tips om veilig online te winkelen. 

Veilig surfen doe je zo

Computerbeveiliging

Zorg dat uw computer goed is beveiligd. Een virus of spyware kan proberen om betalingsgegevens te achterhalen of de betaling om te leiden.

Kies een sterk wachtwoord

Gebruik ook bij het aanmaken van een klantaccount voor online winkelen een sterk wachtwoord. Kies daarnaast ook een uniek wachtwoord. Mocht de winkel onzorgvuldig met uw gegevens omgaan dan zijn uw andere online accounts veilig.

Sla geen gegevens op

Het lijkt handig: betalingsinformatie door de winkel of uw browser op laten slaan. Toch is dit een veiligheidsrisico. Virussen controleren opgeslagen informatie in uw browser op creditcard informatie.

Deel geen gegevens

Uw logingegevens zijn persoonsgebonden. Hiermee kunnen we achterhalen wie welke transacties heeft uitgevoerd. Heeft u voor collega’s aanvullende logingegevens nodig? Vraag deze dan aan.

Controleer de identiteit

Dit zijn onze bedrijfsgegevens

Naam ondernemer: Van Zelst Automaten B.V.
Vestigingsadres: Looyenbeemd 1 te EIndhoven
Telefoonnummer: 040-2914700
E-mailadres: info@zelst.nl
KvK-nummer: Eindhoven 17073885
Btw-identificatienummer: NL806361049B01
Aangesloten bij: Horeca Food Group, Vida

Controleer de reputatie

Doet u een eerste aankoop bij Van Zelst? Lees dan de recensies en ervaringen van andere kopers en referenties van klanten. Zo krijgt u een indruk van onze betrouwbaarheid.