Warsteiner

Je zoekt een koffiemachine voor zakelijk gebruik. Je vindt ons. En dat is logisch.

Van Zelst is al 45 jaar dé koffiespecialist van zakelijk Nederland.

Bij ons vind je niet alleen dé koffiemachine voor jullie kantoor, bedrijf of afdeling, maar ook de service, flexibiliteit en betrokkenheid van een familiebedrijf.

Bekijk direct onze verschillende koffiemachines of
Test in 3 stappen welke koffiemachine het best bij jullie past met onze koffiezoeker.

Zoek je een zakelijke koffiemachine voor de kantine? Kijk dan ook eens naar ons zeer compleet horeca-assortiment.  En profiteer van 1 leverancier voor alles.

Lees meer

Koffiemachines voor zakelijk gebruik

Ben je op zoek naar een koffiemachine waarmee je op elk moment van de dag een lekkere verse kop koffie voor je personeel, maar ook voor je klanten kan zetten? Dan ben je hier op de juiste plek!

Al onze koffiemachines zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Het aanbod loopt uiteen van espressobonen tot vriesdroog en capsule koffiemachines. En van bekende merken zoals Douwe Egberts en Nescafé, tot Melange D’Or en Rombouts.

Er is een geschikte machine voor ieder bedrijf en elke afdeling.

Welke koffiemachine past bij ons? 

Welke koffiemachine geschikt is voor jouw bedrijf, afdeling of kantine, is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren van belang zijn onder andere de aanschafprijs, het onderhoud, de snelheid van de machine en het soort koffie.

Kost het moeite om deze factoren voor jullie te achterhalen? Nee, we hebben al rekening gehouden met deze zorg. Onze koffiezoeker is een snelle en makkelijke manier om dit in kaart te brengen.
In 5 min weet je welk type machine bij jullie past. Ga naar de koffiezoeker.

Wil je eerst zelf wat meer te weten komen over onze machines? Hieronder kun je meer lezen of de verschillende type koffiemachines in ons assortiment.

Espressomachine

De koffie uit een espressomachine wordt in het apparaat bereid van bonen tot koffie. De bonen worden ter plekke door het apparaat verwerkt tot gemalen koffie. Zo zorg je voor écht verse koffie! Geniet van de luxe van een echte espresso of cappuccino.

Freshbrew koffiemachine

Een freshbrew koffiemachine is vergelijkbaar met een filter koffiemachine. De koffie die je voor deze machine gebruikt is in tegenstelling tot een bonenmachine al gemalen. Freshbrew heeft een wat grovere korrel dan filterkoffie. Wanneer je de koffie zet, wordt er eerst water toegevoegd aan de koffie. Na 15 seconden wordt dit met hoge druk door de filter gedrukt, wat zorgt voor een heerlijke kop koffie. Deze machine maakt het mogelijk om grote hoeveelheden verse koffie te bereiden in een korte tijd. Een ander voordeel is dat de koffie relatief goedkoop is in vergelijking met koffie van andere machines.

Instant koffiemachine

Instant koffie, ook wel vriesdroog koffie genoemd, heeft al een heel bereidingsproces ondergaan voordat je de koffie koopt. Geconcentreerde koffie wordt direct na het zetten ingevroren om de smaak te behouden. De ingevroren koffie wordt verkruimeld en vervolgens opgewarmd in een vriesdroog kamer. Zo wordt al het vocht aan het concentraat onttrokken en blijft er vriesdroog koffie over.
Een vriesdroog koffiemachine is erg snel en efficiënt. In enkele seconden word je voorzien van een  goede kop koffie. Een ander voordeel is dat het verbruik van een vriesdroog machine laag ligt in vergelijking met andere machines. Hierdoor is een vriesdroog koffiemachine voordelig en duurzaam.

Liquid koffiemachine

Liquid koffie wordt, net als vriesdroog koffie, met een koffieconcentraat bereid. Liquid koffie is daarentegen de enige koffie waarbij de koffie al vloeibaar is voor je deze zet.
Liquid koffiemachines zijn net als instant koffiemachines erg snel. Daarnaast heeft deze machine nauwelijks onderhoud nodig en wordt er ook geen koffieafval geproduceerd. Dat scheelt in afval en schoonmaken.

Filter koffiemachines

De filterkoffie kent iedereen. En is weer helemaal terug van weggeweest! Papieren filters en gemalen koffie zijn de ingrediënten voor een verse kan koffie. De machine laat heet water door de filter lopen en vangt de koffie op in een koffiekan. Deze kan wordt verwarmd zodat de koffie een tijdje goed kan blijven. Het voordeel is dat deze manier van koffie zetten relatief goedkoop is. De filter koffiemachines in ons assortiment zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een buffet of voor een gezellige koffiepauze/lunch met je collega’s op de werkvloer.

Capsule koffiemachines en koffiepadmachines

Bij een capsule- of een koffiepadmachine werkt het koffie zetten net even anders. Een kant-en-klare capsule of koffiepad wordt in de machine geplaatst waarna er één of maximaal 2 kopjes koffie gezet kunnen worden.
Het voordeel van koffie uit een capsule is dat de koffie vers is én blijft. De kwaliteit van koffie gaat achteruit naarmate je deze langer bewaard. Bij machines met capsule blijft de koffie in de capsule vers. Een koffiemachine waar de koffie wordt gezet door middel van een capsule of pad is uitermate geschikt voor thuis, kleinere bedrijven, en/of afdelingen.

Een koffiemachine kopen of leasen (huren)

Je kunt bij ons je nieuwe koffiemachine kopen of huren. Wij kunnen je helpen met het maken van deze afweging.

Heb je interesse in een nieuwe koffiemachine, heb je vragen over een specifieke machine of vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We geven je graag advies. Wij weten hoe we kunnen bijdragen aan een goede kop koffie!