Geniet van de meest heerlijke koffie & thee en help tegelijkertijd We Wonder Company in de strijd tegen klimaatverandering. Elke kop Wonder Beans-koffie en Wonder Leaves-thee draagt bij aan het voorkomen van meer CO2 dan er wordt uitgestoten. Bovendien is alles circulair verpakt, bevordert het echt het welzijn van de boeren en is het ook nog betaalbaar! We Wonder Company zet zich actief in om de CO2-uitstoot van hun producten te minimaliseren, maar dat is niet voldoende. Ze zijn van mening dat producten een positieve impact moeten hebben op onze planeet en streven ernaar klimaatpositief te zijn.

CO2-slurpende plantages en nieuwe bomen

Van verouderde plantages met slechts één gewassoort naar moderne Carbon Farms: een innovatieve landbouwmethode die tot 8 keer meer CO2 kan absorberen. In samenwerking met experts past We Wonder Company deze methode toe op koffie- en theevelden, die ze benoemen als CO2-opnemende Wonder Farms. Ze blijven deze aanpak verfijnen om de CO2-opslagcapaciteit van de plantages continu te vergroten. Het uiteindelijke doel is om 15 miljoen hectare aan koffie- en theevelden om te vormen tot CO2-slurpende Wonder Farms, parallel aan het aanplanten van nieuwe bossen in oorspronkelijke gebieden.

Topkwaliteit

Alle producten hebben een smaakbeoordeling van minimaal 8,5! We Wonder Company maakt gebruik van de lekkerste premium ingrediënten, allemaal 100% biologisch, lekker, vers en ambachtelijk bereid. Dankzij de unieke roast & deliver methode worden de Wonder Beans koffiebonen kort na het branden geleverd, waardoor ze echt vers zijn zonder maandenlange opslag in magazijnen. Met Wonder Beans en Wonder Leaves ben je verzekerd van topkwaliteit!

Direct Trade

Alleen door rechtstreeks koffie en thee in te kopen bij de boer, ben je op de hoogte van hun verdiensten. Daarom kiest Wonder Beans voor Direct Trade!

Hulp nodig?

Welke koffiemachine past bij jouw werkplek? Vind binnen 1 minuut het perfecte apparaat.

Koffiemachine keuzehulp

Wil je meteen contact, een offerte of iemand die je advies geeft, kan dat natuurlijk ook. Er is altijd een koffie-expert of vestiging met showroom bij jullie in de buurt of bereikbaar.